Ta hand om moder jord

På den här sidan kan du läsa allt om olika planeter. Men det många glömmer bort är att även jorden är en planet. Eftersom det är här vi bor är det viktigt att alla gör det de kan för att ta hand om jorden för att kommande generationer ska kunna leva hälsosamt. Ett bra sätt att göra det är genom att odla, vilket du kan läsa mer om här nedan.

Köp hem fröer

flo-rea.com finner du ett mycket generöst utbud av olika varianter av fröer. Det är till exempel bättre att odla sina egna grönsaker och kryddor istället för att köpa dem i butik. Dessutom är det godare. På hemsidan kan du välja mellan många olika grönsaker såsom tomat, gurka, paprika, sallad och andra grönsaker du kan odla fram helt på egen hand, bara du ser till att de får vatten, värme och näring. Du hittar även kryddor som basilika, persilja, dill och kamomill.

Förutom att du kan köpa hem fröer för att ta fram grönsaker och kryddor kan du också köpa blomfröer. Det är viktigt att ha blommor eftersom det är bra för våra bin. Där det inte finns bin finns det inget liv och för att du ska bidra till biologisk mångfald ska du sätta blomfröer och plantera dem utomhus eller på din balkong. Det finns många olika blomfröer att välja bland. Till exempel rosenskära, vallmo, solros, vallmo, zinnia och andra vackra blommor. Det finns även knölar för dahlia såväl som olika varianter av blommixar.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *