Utforska rymden på en föreläsning

Det sägs att vi människor bara vet cirka 1% av vad rymden innehåller och är för något. Det är nog sant med tanke på att rymden är oändlig och fler upptäckter görs varje år. Men för att göra dig lite mer instatt i planeterna och rymden i stort kan du delta på någon konferens av någon berömd forskare som berättar mer om rymden. Vissa konferenser är öppna för allmänheten medan vissa är slutna för studenter och liknande. Kolla till exempel in olika talarbyråer och konferensrum i Stockholm där de flesta konferenserna om stora ämnen äger rum.

Så många olika ämnen om rymden

Rymden handlar inte bara om vilka planeter som kretsar i omlopp, vilka galaxer som finns och vad svarta hål är. Rymden inkluderar så många olika ämnen som exempelvis hur rymdteknik kan ge oss fördelar på jorden i våra egna verksamheter. Alla dessa ämnen kan du få lära dig mer om om du sitter i ett konferensrum i Stockholm och lyssnar till en duktig talare.

Nu när vi tänker allt mer på hållbarhet och miljön krävs det att vi tar hand om den teknik som används i rymdstationer och hos astronauter.

Ett annat ämne som faktiskt är högaktuellt och som är kopplat till rymden, är teambuilding och samarbetsförmåga. Det som astronauterna måste tänka på i rymden när de sitter i en liten kapsel och flyger omkring, inte får tillgång till vanlig mat och måste vara nära varandra i flera år i vissa fall – är just teambuilding och samarbetsförmåga. Något vi kan ta till oss och använda på våra egna arbetsplatser och i teamen.

Boka konferensrum i Stockholm för din rymdkonferens

Är du istället en talare som ska hålla i konferensen finns det massor av lokaler att boka i Sverige. Bland annat hittar du riktigt bra konferensrum i Stockholm, Malmö och Göteborg där du kan välja att hålla stora konferenser eller mindre föreläsningar. Föreläser du om rymden kan det också vara bra att ha den teknik som krävs för att visa bilder på rymden eller exempel du vill delge deltagarna. Miljön vid en konferens om rymden är viktig för att få alla lyssnare i rätt stämning.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *